vrijdag, oktober 19, 2007
Verse honing
Honing, vroeger moest ik er niks van weten maar ondertussen heb ik dit bijengoud toch weten te appreciëren. Op een geitenkaasje bijvoorbeeld, lichtjes gegratineerd onder de grill… echt lèkker. Met enige trots kan ik een lezer van deze blog dan ook gelukkig maken met verse bijenhoning, zo puur als maar kan zijn. Het enige wat je moet doen is je zo snel mogelijk naar onze woonst begeven om op het 2de verdiep de honing afhandig te maken van de beestjes die er onder het dak leven.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
6 opmerkingen:
Zeker dat het bijen zijn en geen wespen?
't waren nogal grote kloefers maar ik hoop wel dat het gewoon wespen zijn, anders komt de brandweer niet. Tenzij ik ze in de fik steek natuurlijk.
Als ze reageren op "Maja! Komen eten!" zijn het bijen.
ik heb een collega die in zijn vrije tijd imker is. moet ik hem eens om raad vragen?
hij maakt trouwens zalig lekkere honing. 3 euro voor ne grote pot!
Of neem er eens een foto van en post die hier. Dan kunnen de kenners onder de Coolinary-lezers hun deskundige oordeel vellen :p
happy bzzzday
Een reactie posten