maandag, april 30, 2007

Verlengde weekends

Weekends... zoveel te doen, zo weining tijd om iets te schrijven. Reden te meer om me gewoon te beperken tot het relevante op deze blog.

* Vrijdagmiddag, merken dat de mensen van DHL een pakje hebben gebracht met daarin 2 exemplaren van "de domoor" van de Nederlands designer Richard Hutten. De domoor is eigenlijk een drinkbeker die bestemd is voor kinderen maar dankzij een licht ongezonde dosis impulsieve koopzieke genen ben ik nu dus ook de trotse bezitter van twee exemplaren. Dolletjes!


* Vrijdagavond, tijdens een verschroeiende hitte op een trouwfeestje teveel champagne en witte wijn soldaat maken, vervolgens twee tieners afdrogen tijdens een matchke voetbal en dan tot het besef komen dat nèt dat de dingen zijn die tegen je dertigste beginnen door te wegen. Gelukkig was er ook nog de menu: geweldige, artisanaal bereide garnaal- en kaaskroketjes, heldere bouillon met groentensnippers (nuja, kervelpluksels), kabeljauwhaasje met een krokantje van Gandaham, groenteboeket en aardappelgarnituur en last but not least een assortiment huisbereide desserts waaronder pannacotta, rijstpap, ijs en chocomousse!

* Zaterdagochtend, acht uur uit de veren om me klaar te maken om met mijn kodak het mooie weer te gaan maken op Groezrock. Blijkbaar is een aperitief ten huize Stabel vaste kost want rond 10 uur 's ochtends werd er bij onze tussenstop in Geel reeds Westmalle Trippel en bessenjenever gedronken. Wederom een verschroeiende hitte en tussen het fotograferen toch nog de nodige tijd gevonden om een spaghetti bolognese en een waldkornbroodje met groentjes en kaas te eten. Thank god voor het terras, voorzien van parasols zodat we tijdens het drinken van een pintje, ook wat van de schaduw konden genieten. No thanx to the fucker die na een rondje crowdsurfen tijdens het optreden van Terror (zo'n naam doet inderdaad het ergste vermoeden) in de frontstage belandde en me middels een venijnige trap op het achterhoofd een retourtje EHBO cadeau wist te doen. Dankzij de "kettingbotsing" (voet, achterhoofd, wenkbrauw, fototoestel, ... bloed) maar vooral dankzij het rode kinderpleistertje waarmee de vriendelijke verpleester mijn wonde verzorgde kon er toch ook maar weer mooi met Sid Frisjes gelachen worden. De dames vonden het plakkertje zo schattig dat ik besloten heb het Nellygewijs nog even te laten hangen.

* Zondagochtend, verhalen aanhoren uit Kreta tijdens het ontbijt, een Bolleke drinken op een terrasje aan de rommelmarkt , twee Bollekes drinken op een terrasje na een partijtje minigolf (gewonnen) en de dag afsluiten met een gewoon pintje, (geen Bollekes bij Miranda) een steak au poivre en een shitload steppegras!

* Maandag de krant laten halen (Jeeves, the paper please) en het laatste puntje bijeengespaard voor de Muppets dvd. Ik mag nu reeds hopen dat ook de scène met Prince op de dvd staat. Nadat ie Raspberry Beret ten berde heeft gebracht vraag één of andere Muppet of hij over echt alles liedjes kan maken, zelfs over het menu... waarna de purpere dwerg een blik werpt op de menukaart en begint het voorgerecht: "Starfish & Coffee, maple syrup and jam..." love it, love it, love it!

* Maandagnacht/dinsdagochtend, een emmer popcorn, een flesje Aquarius en Spiderman 3 in première.

* Dinsdagmiddag richting Warande waar de sossen hun 1 mei feestje hielden. Steengoei optreden van Gasoline DC in de kuub, geweldig optreden van de Baboons op de parking en wereldwinkelwijn als perfect alternatief voor de flauw pintjes!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...