dinsdag, januari 23, 2007

Writers Block!

Tja, ook daar kan een mens last van hebben blijkbaar. Niet echt zin om te schrijven over restaurants ondanks het feit dat ik afgelopen week 4 keer ben gaan eten. Een weekje geen school dus geen recepten uit de cursus. Gelukkig is dit alles van voorbijgaande aard en zal er binnenkort wel weer vanalles aankomen.

Volgende week start ik met een module "bar & coktails" en "menu's met vis". Als daar geen recepten van komen weet ik het ook niet.

Voorts verwacht ik nog een vijftal boeken in de brievenbus waaronder: "Historische groenten en fruit vroeger en nu", "De groentekok leeft zich uit", "Geschiedenis van de dorst", "De smaak van wijn" en "De Provence anders". Een bespreking volgt ten gepaste tijde.

En al surfend op het internet kom je de grappigste dingen tegen. Zo blijkt deze blog zelfs opgenomen te zijn in een handleiding over blogs. Het resultaat vind je hier!

5 opmerkingen:

natsalie zei

tip: thuis-koks kennen groot succes door rookverbod in restaurants...

Sid Frisjes zei

Ik kan er eigenlijk niet aan uit dat daar zo'n hetze over gemaakt wordt (rookverbod)... Ik ben dan ook een niet-roker. Ach, drie maanden en iedereen is dat weer gewoon.

.s zei

In ons stamrestaurant wisten ze trouwens te melden dat ze geen klanten verliezen door het rookverbod, alleen dat sommigen wat minder lang blijven hangen. Dat lijkt me zelfs eerder een voordeel: aangezien het daar regelmatig volzet is, kunnen ze meer tafels op een avond doen...

natsalie zei

ik wou maar zeggen, dat daar misschien nog een toekomst (en een blog-item) voor u is weggelegd: thuiskok worden. Stond vandaag in de krant(en), dat koks die op een ander gaan koken de aanvragen niet meer kunnen bijhouden, sinds het rookvberbod is ingevoerd.
Lijkt me iets voor u om die mensen uit de nood te helpen...

Sid Frisjes zei

Ik had het goed begrepen hoor, maar dat rookver(r)od is natuurlijk nen eyecatcher... Helaas is de keuken in Casa Gevartius niet prioritair en zal die er pas aankomen na de nodige bouw- en sloopvergunningen. Maar er wordt wel rekening mee gehouden dat 'thuiskoken' een optie zou zijn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...