vrijdag, januari 26, 2007

Fastfood

Fastfood blijkt ongezond te zijn volgens een recent rapport van Testaankoop. Niets nieuws denk ik dan, dat weet iedereen al jaren. En toch, toch was het een item op het journaal. Er wordt dan een filmpje getoond, je ziet enkele mensen een flink uit de kluiten gewassen hamburger eten en de voice-over weet te ze zeggen dat gezonde fastfood net zo slecht is dan die van de ongezonde soort.

Zo werd er ondermeer verwezen naar zaken zoals Le Pain Quotidien en Exki en laatstgenoemde hanteert de slogan “Natural, Fresh, Ready”, gezonde fastfood dus. Nu zou dus blijken dat hun maaltijden evenveel zout en vetten bevatten dan de hamburgers van McD en Quick. Jammer eigenlijk want mij leek dit echt een betere variant dan de hamburgerketens. Een lekker stukje quiche, vers geperst appelsiensap, hebben ze er ook geen bioproducten bij Exki? Als de geest maar denkt dat het gezonder is zal het ook wel goed zijn zeker?


4 opmerkingen:

Sarah zei

Even voor alle duidelijkheid zeggen dat je dat uitspreekt als "ekski" en niet als "ekki" zoals sommige mensen (misleid door het logo) lijken te denken :))

Sid Frisjes zei

Wie denkt nu zoiets?!

Anoniem zei

Ik dacht echt dat daar twee k's stonden! Dat ze dan een betere vormgever aannemen he :)

En ik vond hun boterhammen met zalm trouwens niet te vreten. Daarvoor ga je beter naar de Foodmakers...

Sid Frisjes zei

Pfewiee, mijn tekst 6 keer nagelezen... dacht al dat ik het er verkeerd in had staan. Ik meen me te herinneren dat ze bij Greggs ook lekker sandwichkes hebben!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...