woensdag, januari 31, 2007
Bar & Cocktail
Gisteren de eerste les van de module “Bar & Cocktail” achter de rug. Even kennismaken met de groep (19 mensen, gelukkig wordt de groep nog gesplitst) en uiteraard ook met de cursus. Het volgende halve jaar zullen verschillende soorten water (que?) koffie, siroop, bier, thee, sterke drank aan bod komen alsook de cocktails die men daarmee kan shaken, benieuwd! En omdat een les “Bar & Cocktail” zonder sterke drank geen les zou zijn hebben we toch nog 2 glaasjes naar binnen mogen spelen. Het eerste was Amarettojenever, een foute aankoop van het secretariaat, de fles moest toch op, het 2de een cocktail met Passoa, wodka en appelsiensap, een boerenfuifcocktail dus. Ik kijk nu alvast uit naar de blinde proef waarin we mogen raden welke drankjes in de cocktails zitten en naar het moment dat het recept voor de Caipirinha genadeloos afgebroken dient te worden. Bloemsuiker in plaats van bruine rietsuiker, it ain’t gonna happen!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
3 opmerkingen:
Natuurlijk, ik kan jullie toch niet van de dorst laten omkomen terwijl jullie daar hard aan het werken zijn hé
Brr, alleen als ik het woor Passoa hoor, krijg ik al braakneigingen. Maar die Caipirinha mag je me altijd preparen, met bruine rietsuiker!
howla, howla, cocktails!
Ik wil er ook!
Kan ik van de zomer mijn rol al veiligheidsinspecteur komen vervullen op de werf?
Een reactie posten