Overal waar je kijkt kom je rond deze periode wel eindejaarslijstjes of één of andere top 10 tegen, sla een krant of magazine open en het is van Jan. Kan coolinary dan achterblijven? In willekeurige volgorde enkele keukengerelateerde gebeurtenissen die volgens mij toch de moeite waard waren.
* Deelcertificaat hulpkok op zak. Niet dat het iets wil zeggen maar toch, nu dat koksdiploma nog!
* De workshop “koken voor kotstudenten” in de Warande mogen geven, plezant en interessant!
* Op de valreep nog in het lijstje, een olijfboom gekregen (mijn vriendin) voor in het nieuwe huis.
* Koken en eten bij / met vrienden, altijd leuk en nooit genoeg. Meer van dat!
* Vers citroensap drinken in Pompeï, ongelofelijk verfrissend en heel lekker.
* Tegen de sterren op barbecueën en dat op een tijdspanne van 14 dagen.
* Een jaartje coolinary… hoeveel kan iemand over food schrijven?
* Pizza’s eten in Napels, de bakermat van de pizza margherita!
* Het Gerecht vervolledigt de trilogie van Homarus.
* Als goede Belg toch maar mosselen leren eten.
* De combinatie noten / pastaschotel… great.
* Italiaans koken in een resort in Sorrento!
* Al wat ik vergeten ben.
3 opmerkingen:
Volgend jaar in ditzelfde lijstje. Restaurants rookvrij... Dolletjes!
en: een chocolade Y gevonden!
Neejet begot... het goed heilig man heeft zijn naam gestolen!
Een reactie posten