maandag, december 18, 2006

Cookin'

Meer dan een week geen post op coolinary, een verklaring dringt zich op. Afgelopen week heb ik, samen met mijn vriendin, een huisje en een auto gekocht en blijkbaar komt er toch net een ietsje meer bij kijken dan een papier tekenen en geld overhandigen, vandaar.

Maar we zijn ook nog naar Cookin’ gaan zien, een wervelend spektakel in de stijl van Stomp. 3 Koreaanse chefs moeten een bruidsbanket maken tegen de klok en worden daarbij geassisteerd door het neefje van de patron. Dat het fout loopt laat zich raden, lachen is het zeer zeker wel. De manier waarop de Koreanen neef, nonkel, wortelen, ajuin, komkommer, witte kool en 6 uur zeggen was hilarisch, de keukenoutfit dat de Koreaanse deerne droeg sexy en de gevraagde interactie van het publiek bijwijlen angstaanjagend. (vooral als ze mensen uit het publiek kwamen halen)

Ik heb nog wat papierwerk te doen wat betreft de aankoop van het huis, maar hier alvast mijn goede coolinaire voornemens… regelmatiger posten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

waw, proficiat!

het is inderdaad een hele hoop gedoe, maar als de papierwinkel eens voorbij is, kan ik je verzekeren dat het alleen nog maar plezant wordt.

Sid Frisjes zei

Merci Merci, het moest er eens van komen natuurlijk. Breken is idd veel leuker dan papier... en maar hopen dat ze niet komen onteigenen.

Anoniem zei

het gevoel een "domein" van uzelf te hebben, dat is het wat em doet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...