donderdag, november 30, 2006

Is de Sint een kindervriend!

.

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint… en zo gaat dat liedje nog wel even door. Niet al te lang slapen meer kleine lezertjes en dan staan de goed heilig man en zijn zwarte kornuiten weer voor de deur met pakjes en lekkers. Marsepein, mopjes, pepernoten en vooral veel chocolade.

Nu moet je weten dat de Sint sinds enige tijd niet op zo’n goed blaadje staat bij mij. Ik kreeg namelijk een brief van een jongen uit België die reeds geruime tijd de Sint probeert te bereiken omdat hij een probleem heeft. De Sint negeert namelijk de brieven en e-mails die kleine Yves hem stuurt. Zo probeerde hij hem, de hoofdpiet en alle hulppieten er al jaren op te wijzen dat je in ons Belgenlandje geen chocolade letter "Y" kan vinden en als je dan Yves heet, je gewoon schaamteloos over het hoofd wordt gezien. Op dat punt staan de Nederlandse toeleveranciers van de Sint een stukje verder, die hebben namelijk alle letters!

Coolinary schiet te hulp en gebruikt het machtige internet om de Sint alsnog te doen bijdraaien.

Liefste Sint,

Zou u me dit jaar aub een chocolade letter “Y” kunnen bezorgen. U hoeft ze zelfs niet meer in alle winkels te gaan leggen, ik weet dat dat onbegonnen werk is. Als u er eentje naar me thuis zou willen sturen dan ben ik je eeuwig dankbaar en moet je die racebaan en Xbox zelfs niet te brengen.

Bedankt

Getekend,

Yves Van De Ven
Verbindingsweg 20
2360 Oud-Turnhout

België

2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Sarah zei

en, is het gelukt???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...