woensdag, november 29, 2006

Kokerello, het evenement dat je op smaak brengt!

.

Het is weer zover ...! De vierde editie van Kokerello gaat dit weekend van start! Opnieuw wordt het een driedaags smulparadijs waarbij onze topchefs hun virtuoos handwerk tentoonstellen, tal van proeverijen plaatsvinden en vele delicatessen en luxe producten binnen handbereik zullen liggen. Het verwennen begint dit jaar al onmiddellijk bij het binnenkomen! De grootste kaas ter wereld ooit gemaakt, wordt in primeur voorgesteld en natuurlijk kan er ook geproefd worden! De combinatie sherry en kaas, blijkt verrassend lekker en onze bezoekers kunnen dit live ontdekken!

Ook dit jaar geven de Belgische topchefs en het nieuw aanstormend talent hun keukengeheimen prijs tijdens de kookdemonstraties. Peter Goossens, Yves Mattagne, Bart Desmidt, Quyên, Philippe Van den Bulck, Frank Fol en Kobe Desramaults o.a. laten je meekijken in hun kookpotten! Het kooktheater en Cui-zien bieden een gediversifieerd aanbod kookdemo’s en ook op vele stands kan er geproefd worden van topcreaties.

Bovendien gaan de bezoekers naar huis als echte Whisky-kenners na een bezoekje aan het whisky-dorp, mét whisky-bar! Gloednieuw is ook de Chocoladelounge, met in primeur de voorstelling van de Kokerello-praline... chocoladelekkernijen en koffie met een extraatje.Noteer 2 - 3 - 4 december alvast in je agenda en maak je klaar voor 3 dagen kookdemo's, proeverijen, degustaties en onderonsjes met de vedetten aan het fornuis...

Allen naar Flanders Expo in Gent dus!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...