zondag, oktober 22, 2006

Pimp je dieetmaaltijd!

Zelden zo gelachen als enkele dagen terug toen ik in de krant las over Flavour Spray, hoe kan het ook anders, een Amerikaanse uitvinding. Volgens Time Magazine trouwens één van de opmerkelijkste uitvindingen van 2005. De uitvinding van de Amerikaanse chef David Burke heeft ondertussen ook zijn weg gevonden naar het Europese vasteland en is sinds kort verkrijgbaar in België en Nederland. Hoera!

Maar wat is het nu eigenlijk? Flavor Spray is een spray op waterbasis met een welbepaald smaakje dat je op je saaie dieetmaaltijd kunt spuiten.

Rijstkoeken bijvoorbeeld tover je met een druk op de knop om in een delicatesse met de "Chocolade Caramel Spray", een gezond slaatje kan je dan weer een andere toets geven door er even met de "Gerookte Spek Spray" over te spuiten... en dit zijn nog maar 2 voorbeelden. Enkele andere flavors: Verjaardagstaart, Mango, Frambozenkauwgom, Memphis BBQ, Tomaat Basilicum, Parmezaanse kaas enzovoort. Ik probeer me nu al combinaties steak/chocolade en vanillecrême/teriyaki voor te stellen...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...