donderdag, april 13, 2006

Salad Sir?

Even en slaatje ertussen gooien…

1 avocado
200 gr zalm
½ krop ijsbergsla
een handvol pijnboompitten
3el yoghurt
2el mayonaise
bieslook (2el)
300 gr pasta naar keuze (spirelli tricolore)


Was de sla en snij deze fijn, slice and dice the rijpe avocado, rooster de pijnboompitten, kook de pasta al dente en versnipper de zalm. Vervolgens de zalm kruiden met peper en zout en gedurende 2 minuten microwaven (volle kracht)… delicious.

Voor de dressing de mayonaise, yoghurt en fijngesneden bieslook mengen. (dille is een waardige vervanger, meer zelfs een ideale eerste keus)


Je kan alles netjes op een bord schikken, ideaal voor een voorgerechtje, maar de truc met de slakom en het mengen lukt hier perfect. Overschotjes zijn een ideale manier op je collega's de ogen uit te steken.

Fucking great I tells ya!

1 opmerking:

Sarah zei

Hier krijg ik al honger van hoor! Ga ik zeker eens proberen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...