dinsdag, januari 24, 2006

Ribbedebie

Ribbetjes, met scha en schande moet ik bekennen dat ik ze nog nooit gegeten had en dat niet eens vanuit één of andere vegetarische overweging. Het leek me altijd "veel werk voor weinig vlees". Afgelopen weekend kon ik er niet buiten en het dient gezegd, de ribbekes, gemarineerd in honing waren heel lekker. De patatjes uit de oven waren ook super en ik kijk al uit naar de Hasselbackpotatoes die men mij de volgende keer gaat serveren. Over het ontbijt nog maar gezwegen. Vijg en ricotta overgoten met honing en een bananenchocoladebrood on the side, comfortfood for moody sundays. Nogmaals bedankt!

En nu tot Pasen geen bier meer Casablanca, so don't tempt me! :-)


4 opmerkingen:

Sarah zei

Dank u dank u voor zoveel eer :)

Maar dat ontbijtje, dat was een vijg met ricotta en honing.. De passievruchten liggen nog in de fruitmand, dus als je nog eens passeert.. ?

Greetz!

Sid Frisjes zei

Ik lees nergens passievrucht??? Bizar :-)

Sarah zei

Tsssssss!!!! :)))

.s zei

Tot pasen + een extra dag geen bier he!

Ik ben benieuwd wat je zaterdag in de wollewei gaat drinken...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...