maandag, december 12, 2005

Aroma


Tegen beter weten in slaag ik er slechts enkele malen per jaar in een volledig ontbijt te nuttigen. Meestal op vakantie wegens bed & breakfast, thuis blijft het vaak bij een actimelleke.

Af en toe echter gaan we ontbijten in Aroma in Turnhout. Er is keuze uit 5 verschillende ontbijten, variërend van basic tot luxe maar uiteraard kan je ook gewoon à la carte ontbijten. Uit gaan ontbijten is wat mij betreft trouwens echte luxe maar doet dat terzake?

Presentatie is alles en bij Aroma wordt daar wel degelijk werk van gemaakt. Als eerste gang (u leest het goed, een ontbijt bestaande uit verschillende gangen) was er in mijn ontbijt een chocoladerol voorzien. Een zachte witte boterham zonder korst met uiteraard choco, netjes opgerold en afgewerkt met cacaopoeder en enkele lijntjes chocoladesaus. Ik ken resaurants waar ze er niet in slagen hun desserts zo fijn af te werken.

Verder was er een traditionele omelet met spek, verschillende broodjes en beleg. Ook hier scoort Aroma weer met de presentatie. Jam, kaasrolletjes, salami, gespoten boter in shotglazen. Nice, net als dat bolletje yogurthijs of palletje proevertjes als dessertje.

Voorts even erop wijzen dat je hier ook terecht kunt voor een ruime selectie aan wereldse koffies en thee en dat Aroma hun producten ook verkoopt. Verder is er een deftige kaart met pasta's en salades, ideaal voor de lunch.

Langslapers kunnen trouwens hun ontbijt thuis laten bezorgen of zichzelf een ontbijtbon cadeau doen. Het bespaart je de trip naar de St. Antoniusstraat 35.

Twee gouden tips om af te ronden: Reserveer als het kan even van te voren en als het goed weer is kan je terecht op het knusse terras.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...