maandag, november 28, 2005

Kokerello preview


Het moet van een optreden van de Smashing Pumpkins geleden zijn dat ik een voet heb gezet in de Gentse expohallen maar dit weekend ga ik de stap nog een keertje zetten wegens een kookbeurs. Ik weet het, het is ver gekomen.

Centraal staan uiteraard de wervelende kookdemonstraties van topchefs en jong talent uit binnen- en buitenland. Kijken, ruiken en proeven; tijdens Kokerello staan de zintuigen op scherp.
Nieuw dit jaar zijn de Mediterrane Markt, een authentieke zuiderse dorpsmarkt met producten uit de mediterrane sfeer, en het Slow Food Paviljoen. Aan de hand van typische slow food producten en demonstraties kan je kennismaken met deze filosofie die het sociaal aspect van de maaltijd en de eerbied voor authentieke producten hoog in het vaandel draagt.
Tussen de demo’s en blikvangers door kan je kuieren door de smakelijkste eetwinkel van het land met een ruim aanbod food en non-food. Tussendoor heeft u verschillende mogelijkheden om iets te eten en te drinken:

Tapasbar & Wappaz: bij Deldiche• Kokerello bar: overheerlijke oesters, champagne en DEUS bier• Mediterrane keuken: een paradijselijke plek met tal van producten uit de mediterrane sfeer • Koffie- en chocoladebar: een must voor koffiefanaten en zoetekauwen, die er kunnen genieten van verschillende soorten koffie, chocoladedranken en andere zalige zoetigheden• La Fromagerie: een wereld van kazen en wijn

Dit was voor mij ruimschoots voldoende voor een retourtje expo, we hopen van u hetzelfde.

1 opmerking:

Sarah zei

Jammie seg!

Enne.. voor slow food wil ik je wel eens de weg wijzen naar De 14 Smaken van de Midi in Antwerpen hoor! ;)

Voor of na Bar Italia?? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...