dinsdag, april 19, 2016

Burgers & Booze, Antwerpen


Eind 2014 opende Burgers & Booze op het Antwerpse Zuid zijn deuren, een zaak die zoals de naam reeds doet vermoeden grossiert in premium hamburgers en eigenzinnige cocktails.
 
Niet eigenaar Kiarash Nabavieh - u kent hem ondertussen ook van Frank & Brut - gooide tijdens die opstartperiode grote ogen op social media, maar wel de White Lie burger, een pekzwart exemplaar van broodje, kaas tot ketchup.
 
Dat plaatsjes schaars zijn in een goed draaiende keet heeft natuurlijk ook zijn nadelen. Vol is vol, en als je een acuut hongertje hebt is dat wel het laatste dat je wil horen. De afgelopen weken werd er dan ook druk gewerkt in het pand van de buren en sinds vandaag is Burgers & Booze zowaar dubbel zo groot.
 
 
Dubbel zovee zitjes dus, en daarmee stopt het goed nieuw voor de liefhebbers van  gourmet hamburgers niet. Ook de White Lie burger maakt opnieuw zijn opwachting, hetzij voor een beperkte periode. Smullen van deze delicatesse - zo zwart dat het de hoes van een Metallica plaat kon zijn - is voor diegenen die er snel bij zijn. Ons wijs advies? Gewoon doen, want hij is om duimen en vingers bij af te likken.
 


U blijft nog even op uw honger zitten en verwacht nog meer nieuwtjes? Daar draaien wij bij Coolinary onze hand niet voor om. Niemand anders dan Dries Botty - onze homeboy van de Dirty Rabbit - is verantwoordelijk voor het cocktailmenu van Burgers & Booze. Zet jezelf aan de puike bar en laat jezelf eens lekker gaan denken we dan. Puntje van kritiek is dat ik de pickleback shots niet meer op de kaart zie staan. Ongetwijfeld een vergissing. Right?


Last but not least langs de neus weg nog even melden dat Kiarash nog wilde plannen heeft. Zo staan er voor zowel Burgers & Booze als Frank & Brut filialen gepland in Brugge, Brussel, Gent en Knokke. Vergeet de Kempen niet denk ik dan!

Burgers & Booze
Leopold de Waelstraat 7
2000 Antwerpen

Openingsuren:

- Zondag tot en met donderdag van 17h tot 22h
- Vrijdag en zaterdag van  17 h tot 23h

1 opmerking:

Culinaire wandeling Antwerpen zei

Burgers & Booze is een super leuke burgertent hier op’t Zuid! Maar er zijn nog heel wat hotspots in ’t Stad te vinden. Dat mocht ik onlangs nog maar eens ontdekken tijdens een culinaire wandeling in Antwerpen met een groep vrienden. Zeker eens doen! Het is een unieke ervaring.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...