donderdag, november 12, 2015

Flemish Food Bash n° 3 - Gent

De tweede editie van Flemish Food Bash was er eentje met een indrukwekkende line-up. Een knallertje om over naar huis te schrijven, aldus de aanwezigen. Nu zondag, 15 november 2015, staat Flemish Food Bash nummertje drie op het programma. Tenzij de natuur stokken in de wielen steekt is ondergetekende ook van de partij. Eindelijk!
 


Ook deze keer weer een tot de verbeelding sprekende line-up. Wat eten betreft wordt het een aangenaam weerzien met Jeroen De Zeeuw van Simple, staat restaurant Souvenir hier met een dikke stift aangestipt, en wil ik vijf jaar (!!!) na m'n laatste bezoek aan De Godevaart hier zeker iets proeven. En dan zijn er nog een pak te ontdekken chefs / restaurants zoals oa Rock-Fort, Bistro Bruut, Boury, La Durée... noem maar op.
 
Kijk ik mogelijk nog harder naar uit dan de fijne selectie chefs, het indrukwekkende lijstje aanwezige bartenders. Sofie van Sofie's Livingroom, La Familia Van Ongevalle van The Pharmacy, Dries van The Dirty Rabbit en zowat de hele Gentse connectie met ondermeer het dynamische duo (Vitas & Jurgen) van Uncle Babes, Steve van Old Fashioned, de Jigger's posse en Tom van The Drifter. En dan zijn er nog enkele fijne buitenlandse gasten zoals Remy van Little Red Door en Timo & Tess van Door 74. De moeite, ik dacht het wel!
 
Koffie, bier, tattoo artists en muziekjes tot de vroege uren... u weet waarheen deze zondag!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...