maandag, mei 18, 2015

Masterclass foodfotografie met Piet De Kersgieter

Al langer dan vandaag heb ik een zwak voor goede fotografen. Zo voor de vuist weg denk ik hierbij aan Anton Corbijn, Stephan Vanfleteren, Mario Testino, om er maar enkele te noemen. Een beetje foodie kan niet anders dan zich te laten bekoren door het lekkers dat 's lands helden zoals Tony Le Duc, Heikki Verdurme of Piet De Kersgieter weten te produceren.
 
Toeval wil dat die laatste, Piet De Kersgieter, voor een tweede keer zijn kennis wil delen in een heuse 'masterclass foodfotografie' en wel op maandag 25 mei. Mooi meegenomen want dat is een verlofdag. De ideale gelegenheid dus om gedurende een sessie van 4 uur de kneepjes van het vak te leren. Dat, of alvast een doorgedreven basis!

Masterclass foodfotografie - Piet De Kersgieter

Tijdens deze hands-on masterclass foodfotografie doorspekt met praktische tips  ligt de nadruk op styling en ga je aan de slag met een vijf-gangenmenu welke door BOEF wordt bereid. Heerlijk eten stijlvol vereeuwigen op een plaatje, de basis van deze workshop. Piet wijst je de goede richting waarna je de vrijheid krijgt zelf je setting te kiezen om aan de slag te gaan. Binnen met daglicht, buiten, of toch maar liever met studioflitsers.
 
Voor deze masterclass betaalt u 150 €, de 5-gangenlunch inbegrepen. Want als er één ding duidelijk mag zijn, een beetje foodfotograaf verspilt geen eten. Inschrijven kan je via deze link maar opgelet, de plaatsen zijn beperkt. U weet wat gedaan volgende maandag!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...