donderdag, januari 08, 2015

Kabas Pop-Up, de laatste dag...

Twee maanden, zolang heft Ann samen met zes nieuwbakken creatieve vriendinnen de Kabas Pop-Up shop in de Turnhoutse Sint-Antoniusstraat open gehouden. Een avontuur, even onvoorspelbaar als aangenaam. Mijn inbreng binnen het concept ‘winkeltje spelen’ was eerder beperkt. Een helpende hand in de periode voor de opening, culinaire hapjes voor pers en genodigden bij de voorstelling van de winkel en een selectie van mijn favoriete snoepwaren aan de kassa (Tony’s Chocolonely, Propercorn en Urban Fruit).
 
Aan het avontuur van deze pop-up komt nu zaterdag 10 januari een einde. Alvorens het kaarsje dooft wil de Kabas Pop-Up shop nog een laatste keer schitteren.
 
Snoepgoed aan de kant, op het einde van de rit is het aan de grote mensen! Van 16.00 h tot 18.00 eigen ik mezelf een plaatsje aan de verkoopbalie toe om barman te spelen. Gin Tonics, Rum of Bourbon & Ginger Ale en een gepaste garnituur... Fris, fonkelend en feestelijk, exact wat zo'n laatste dag nodig heft. Kom zeker langs om samen met de dames het glas te heffen op een geslaagd avontuur.
 
Sid Frisjes, the Candyman

Verder staat Vloeibar de ganse dag voor de etalage geparkeerd om klanten en passanten van hartverwarmende soep te voorzien. Enjoy!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...