vrijdag, november 07, 2014

The Simpsons - de angstaanjagend realistische Ralph Wiggum Cake

Taartjes of cakes bakken, het is iets dat niet aan de eenmansredactie van Coolinary is besteed.  Dat je met baksels allerhande nochtans veel lof mag oogsten bewees Baked Louie gisteren door de Weekend Blog Award in de categorie food voor de neus van tweevoudig winnaar Alle Dagen Honger en Thursday Dinners weg te snoepen.
 
Weet ook 'van bakken' en verblufte deze week zowat het volledige internet met één van haar creaties, KylieMangles van designbureau Freshly Squeez'd. Haar 3-D Ralph Wiggum taart is zo straf dat op de eerste foto niet eens duidelijk is dat je naar een taart zit te staren.
 
3-D Raph Wiggum Cake
 
Omdat ik twee jaar geleden nogal verslingerd was aan Cake Boss - kijken en eten, ok, zelf bakken, nee - weet ik natuurlijk ook dat die 3-D Ralph voornamelijk bestaat uit biscuit en industriële hoeveelheden rolfondant... het blijft een plaatje.
  
3-D Raph Wiggum Cake
 
Kop eraf, ingewanden eten,... een cake voor het verjaardagsfeestje van je kleinste spruit is deze 3-D Ralph niet durf ik zo gokken. En dan te bedenken dat er in de jaren stillekes in België ochottekes 'teen en tander' te doen was omtrent het bloedend nekske van de ijslammekes voor communicantjes.
 
3-D Raph Wiggum Cake

Rest ons enkel nog de vraag te stellen in welke benarde situatie de onfortuinlijke Ralph Wiggum zich bevond toen hij model stond voor deze toert.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...