dinsdag, augustus 26, 2014

Brita Navelia Pink Kiss

Gebotteld water, ’t is een raar beestje! Het feit dat er in België perfect drinkbaar water uit zowat elke kraan stroomt zou voldoende reden mogen zijn geen gebotteld water te kopen. Kraantjeswater, dat scheelt niet alleen de spreekwoordelijke slok op de borrel, je spaart er ook nog eens een pak afval mee uit.

‘Een Brita was gemeengoed in het huishouden van ons beider ouders, wat maakte dat zo’n kan één van de aankopen was waar we niet over twijfelden toen we gingen samenwonen. Er werd gewikt, gewogen en de zwarte Elmaris XL - de patser van het gamma goed voor 3,5 liter gezuiverd water - kwam als winnaar uit de bus. Dat het paradepaardje van het gamma een aanwinst is op elk aanrecht kan je wel raden, al is de  keerzijde van de medaille dat zo'n volledig gevulde flink uit de kluiten gewassen kan zich niet altijd even makkelijk laat hanteren.

Een oplossing hiervoor werd ons aangereikt door de mensen van Meet the Blogger in de vorm van een Brita Navelia. De knalroze Pink Kiss deed de licht bebaarde foodblogger die ik ben even de wenkbrauwen fronsen, vriendin daarentegen was onmiddellijk verkocht. "De ideale kan om op de bureau te gebruiken" zo klonk het. Sinds ontvangst is de Pink Kiss zowat overal in huis terug te vinden, terwijl mijn flinke Elmaris in de keuken heerst als nooit tevoren.

Brita Navelia Pink Kiss

Mocht roze niet direct je ding zijn - mijn blik op bovenstaande foto spreekt alvast boekdelen - dan heb ik daar alle begrip voor. Weet wel dat de kan in nog 5 andere leuke kleuren en patronen beschikbaar is. De Pink Kiss is wel de enige waarmee je een goed doel steunt, namelijk Think Pink. Per aankoop gaat er 1 Euro naar de goede zaak.

Duurzaam water drinken, een goed doel steunen en genieten van gefilterd water? Bij deze weet je bij deze wat gekocht. En mocht je voorkeur alsnog uitgaan voor gebotteld water, dan mag ik hopen dat de voorkeur uitgaat naar glazen flessen. Just sayin!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...