donderdag, juni 26, 2014

Als zelfs de thee relaxt...

Toen het reclamebureau M&C Saatchi vrij spel kreeg van het Maleisische bedrijf BOH om de kalmerende werking van hun verschillende theevariëteiten in de kijker te zetten, kwamen ze met thee-inkt bewerkte theezakjes op de proppen. Het resultaat is 'mucho cool' als je het mij vraagt.
 
Op de verschillende theezakjes kun je een draak, een donkere wolk, een vulkaan of een slechtgeluimde beer herkennen. Eenmaal je de zakjes in het kokende water dompelt komt hun rustige alter ego op de proppen, respectievelijk een duif, een aardig wolkje, een gewone berg en een lachende beer.
 
Relaxerende thee in invetieve zakjes
 
Eenmaal deze mooi vormgegeven theezakjes in ditto verpakking op de markt verschijnen is het slechts een kwestie van tijd alvorens deze in het gamma van vriendin worden opgenomen. Serieus, hoeveel verschillende soorten thee kan een mens nodig hebben? Nu, deze zou ook ik wel kopen. Again, 'Mucho Cool'!

Relaxerende thee in inventieve zakjes

Dat doet me er trouwens aan denken dat het misschien geen slecht idee is om die Antwerpse theemagnaat met zijn kort lontje te voorzien van een laagje thee-inkt. Zijn impossante lijf kan dat ongetwijfeld hebben en als er dan toch een 'donderbui' zit aan te komen dan is één kopje voldoende. Een kopje heet water wel te verstaan!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...