dinsdag, januari 21, 2014

Inspector Gadget - Legless Pirate Corkscrew

Onder de nom de plume Inspector Gadget heb ik voor VTM Koken een reeks stukjes geschreven over, hoe kan het ook anders, keukengadgets. Van feestelijke gadgets en gadgets voor kinderen tot specifieke gadgets voor eieren, citrusvruchten of kruiden. Aan die reeks hebben we ondertussen een eind gebreid, wat wil zeggen dat er op Coolinary terug volop ruimte is voor fijne hebbedinges in allerlei soorten en maten. Inspector Gadget is dood, lang leve Inspector Gadget. Laat die totaal van de pot gerukte gadgets maar komen.
Een flessenopener is maar een flessenopener, zoveel is zeker. Tot je die een lapje voor zijn denkbeeldige oog geeft natuurlijk. Veel fantasie (lees geen) is er niet nodig om in de 'Legless Corkscrew' een gevaarlijk ogende bebaarde piraat te herkennen.

Legless Corkscrew

Ik mag dan een pak flessenopeners in huis hebben rondslingeren, voor een extra exemplaar dat de tongen doet rollen is er altijd nog plaats. 'Jack the Pirate' - yep, ik heb hem ondertussen een naam gegeven -  haal je voor een luttele 12,50 € in huis (papegaai niet inbegrepen). Geef toe, zo'n kurk als houten been, als dat geen fijn staaltje productdesign is, dan weet ik het ook niet meer.  

Legless Corkscrew

Legless Corkscrew via SuckUK

1 opmerking:

Suofei zei

Deze moet je dan zeker en vast ook weten te smaken:

http://www.buzzfeed.com/tashweenali/clever-kitchen-gifts?utm_medium=email&utm_campaign=BuzzFeed+316&utm_content=BuzzFeed+316+CID_bb1a591edfb90669542f401672d4b6b5&utm_source=Campaign%20Monitor&utm_term=Who%20doesnt%20dream%20of%20owning%20a%20bicycle-shaped%20pizza%20cutter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...