maandag, november 11, 2013

Boekenbeurs - Fresh en Light

Vanaf 31 oktober tot en met 11 november kun je in de Antwerp Expo weer terecht voor de jaarlijkse boekenbeurs, de ultieme hoogmis voor boekenliefhebbers. Hier is het al boeken wat de klok slaat, met als kers op de taart de talrijke signeersessies. Een kolfje naar de hand van de lezers. Met heelder horden drommen ze samen rond hun favoriete schrijver, gewillig hun beurt afwachtend tot hun held ook de binneflap van hun nieuw aangekochte boek van een herinnering in verse inkt voorziet.

Bij Coolinary maken we de verplaatsing dit jaar niet. Angst voor een mensenmassa in gesloten ruimtes, zoiets! Wat niet wil zeggen dat we niet met plezier even stil staan bij enkele kookboeken welke onlangs de rijke collectie mochten vervolledigen. Elke dag van de beurs een ander boek, voor ieder wat wils!

Vooruit denken, één van de belangrijkste levenslessen ooit meegekregen? Ondanks het heerlijke herfstzonnetje van vandaag mag het dan overwegend snertweer zijn, het mag een mens niet weerhouden om aan 'betere tijden' te denken. Het boek 'Fresh en Light' van de onnavolgbare Donna Hay is zo één van die boeken die je perfect door een druilerige herfst en ijzige winter loodst.

Fresh en Light - Donna Hay - Van Dishoeck

Zo'n 180 smaakvolle recepten in combinatie met de prachtige kenmerkende foto's van William Meppem, meer heb je niet nodig om met veel gusto aan de slag te gaan. En Fresh en Light, dat zijn gelukkig niet alleen vederlichte slaatjes maar ook hartige kost. Wat dacht je van een 'volkorenpizza met gekarameliseerde ui', 'roerbak van ribeye, broccoli en zwarte bonen' of een 'gratin van spruitjes en ricotta'. Doe daar nog een handvol fijne desserts bij en La Hay zit weer met een winnertje!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...