vrijdag, oktober 25, 2013

Ik Kook van Woede - toon ons uw Angry Food Face!

Het wereldwijde succes van Angry Birds valt in één woord makkelijk te verklaren. Entertainment! Meer moet je daar absoluut niet achter zoeken want bekijk je dat met nuchtere ogen, dan valt er één ding op. Een stel vogels van diverse pluimage die op zelfmoordmissie vertrekken om wraak te nemen op een bende smerige groene eierrovende varkens die op de koop toe niet direct de beste architecten blijken… een sterke verhaallijn kun je dat moeilijk noemen.
 
Verslavend spelletje, daar niet van, doe mij de Angry Food Faces maar welke 11.11.11 onder de noemer 'Ik Kook van Woede' in het leven hebben geroepen. Het verhaaltje dat hierachter schuilt is allerminst van de pot gerukt en triest genoeg ook nog eens volledig waarheidsgetrouw. Terwijl wij na de maalijd ons rustig druk maken welk dessertje te kiezen zijn er wereldwijd zo'n 842 miljoen mensen die honger lijden.
 
Honger, we kennen dat knagende gevoel allemaal. Dat duurt meestal zo'n 5 minuten en dan proppen we iets in onze muil. Datzelfde hongergevoel, maar dan continu, daar heeft één achtste van de wereldbevolking mee te maken en dat is ronduit oneerlijk. Zeker als je weet dat we doorgaans ruim voldoende voedsel produceren, genoeg om de volledige wereldbevolking anderhalve keer van eten te voorzien. Hoog tijd dus om uw 'Angry Food Face' te laten zien. Of niet, want eerlijk, u gaat er uw slaap toch niet voor laten, wel? Toch maar eens aan denken als je nog eens een hongertje voelt opkomen!
 
Ik Kook van Woede - My Angry Food Face

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...