donderdag, mei 02, 2013

Win een Boc'n Roll - een milieuvriendelijke weggeefactie!

Een volle dag zon, dat doet iets met een mens. Deze ochtend opgestaan met de gedachte de wereld te verbeteren en met dezelfde moeite in één keer ook enkele mensen gelukkig maken. Het verbeteren van de wereld begint met het onderwerp van de dag, de 'Boc'n Roll', een soortement brooddoos maar dan flexibeler en vooral een pak cooler. De Boc'n Roll is een creatie van het Spaanse MarcaDiferencia, een bedrijf dat zes jaar geleden het levenslicht zag en zich specialiseert in het ontwikkelen van innovatieve producten die het milieu respecteren.

Allemaal goed en wel hoor ik u denken maar hoe maakt dit 'enkele mensen gelukkig'? Wel, het gedeelte mensen gelukkig maken zit in een weggeefactie (scroll daarvoor helemaal naar onder, maar dan mis je wel al mijn gekke kwinkslagen). Een wedstrijdje op Coolinary, als dat niet lang geleden is! En kijk, die Boc'n Roll heeft niet alleen een leuke naam - bocadillos met een vleugje Rock 'n Roll - het is ook nog eens mucho fris ontworpen.

Boc'n Roll

Ik zou een poging kunnen doen jullie uit te leggen hoe je dit herbruikbare hebbedingetje juist dient te gebruiken maar helaas was de cursus 'hoe creatief een handleiding schrijven' net volzet en dan is het bij wet verboden een poging te ondernemen 't schijnt.  Gelukkig bestaat er nog zoiets als een prentje dat alles duidelijk maakt. Kijk, hier heb je er één! 

Boc'n Roll

Zoals uit onderstaande foto mag blijken is de Boc'n Roll niet meer of minder dan een placemat van circa 50 cm op 30 cm, maar dan wel eentje welke je middels klitteband omtovert tot een lunchpakketje. Een streepje voor op een brooddoos dus omdat het zich leent als picknickdekentje.

Ach, waar is de tijd dat mijn brooddoos in de kleuterschool gewisseld werd met die van een paté en salami etend kindje. Een probleem dat zich nu,  ruim dertig jaar later allicht ook zou voordoen als iedereen zich zo'n Boc'n Roll aanschaft. Enig verschil? Nu lust ik wel paté en salami dus laat maar komen. Wedstrijd zegt u? Awel, onderaan!

Boc'n Roll - sandwich niet inbegrepen

Juicht en viert, Coolinary mag 5 mensen blij maken met een Boc'n Roll! Ideaal om uw collega's tijdens de lunchpauze te tonen dat je helemaal mee bent met je tijd. Of doe je kinderen er ééntje cadeau, al was het maar om ze te leren dat de natuur iets is waar je niet al te kwistig mee dient om te springen. Aluminium is een 'nono' kindjes!

Hoe winnen, dat is meestal de vraag?

- U zou de Coolinary pagina op facebook kunnen liken...
- U zou voor Coolinary kunnen stemmen op de Weekend Blog Awards...

Niets van dat alles (al is het uiteraard altijd toegestaan). Wil je er eentje winnen, laat dan een reactie achter in de commentbox, stuur me een mailtje, of reageer zodra ik deze link deel op Facebook. Enige verdere vereiste is dat je plechtig belooft je kinderen - of die van een ander - nooit maar dan ook nooit nog 'de kids' te zullen noemen. Er is niets mis met 'de kinderen', 'de klein mannen', 'mijn joeng' en ga zo maar door.

Laten we zeggen dat we de wedstrijd volgend weekend afsluiten? Een adres is trouwens handig om de prijzen door te sturen!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh zo tof! Ik heb ze een tijdje geleden eens zien voorbijkomen, maar ben ze dan weer uit het oog verloren.

Amylia zei

Awel ja... Da's cool! #AmyliawileenBoc'nroll!

Anne-Sophie zei

Lijkt me inderdaad super handig!!

Estelle Folle zei

Cool, zou ideaal zijn voor mijn 4 kids euuh vedetten :-p

Sofie Vermaut zei

De vraag in deze is hier niet, wil je d'er eentje winnen, neen, 't zou eigenlijk eerder moeten zijn, wie wil er nou geen zo'n cool ding als dit winnen en bezitten...

Echt, 't is gewoon to cool to be true, zo'n Boc'n Roll.

Enne, die plechtige belofte, hoe graag ik ook ergens (te pas en ten onpas - ik weet het) een angelsaksisch getint woord tussenzwier 'th k*ds' zal ik nooit ofte nimmer als term ter referentie. Nu eerst nog zorgen voor kinderkes van onszelf...

PS De stem op de blog awards, die was al binnen... 't zou zijn dat je niet zeker was. Dan is dat bij deze rechtgezet.

svermaut@vanmarcke.be

Isabelle Roelandts zei

Net jouw blog ontdekt via de website van Knack! Leuk dat je bij de finalisten bent. Ik wens je alvast veel succes! En via deze weg win ik dan ook graag zo'n Boc'n Roll. Lijkt me superhandig en bovendien lekker lente met die felle kleurtjes :-)
Groetjes,
Isabelle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...