woensdag, januari 16, 2013

Mijn Contigo beker

Een tijdje geleden kreeg ik een gepersonaliseerde Contigo koffiebeker toegestuurd, zo'n flashy rood ding waarmee je lekker handig on the go koffie kunt slurpen zonder daarbij te morsen. Klein probleem, ik drink geen koffie en mijn woon/werkverkeer beperkt zich tot een luttele vijf minuten fietsen waardoor die rode Randolph - zo heet het ultieme exemplaar voor de pendelaar - in de kast belandde. Toch bedankt hoor!

Was me dat een klassiek geval van vergeten 'outside the box' te denken, jongens toch. Omdat ik geen pendelaar ben en omdat koffie niet tot mijn dieet behoort zou ik die handige travel mug niet gebruiken? Waar zat ik met mijn gedachten. Er staat jandorie 'mijn naam' op en laat die tijdens deze winterse dagen nog net dat tikkeltje 'cooler' klinken.

Mijn tweedehandse Ludo Classic, één bidonhouder, dampend hete bouillon en de gepersonaliseerde Contigo beker, vier dikke vrienden en ik ben de lachtende vijfde. Van die bouillon kan ik op het werk een hele voormiddag genieten - die blijft zo'n 4 uur warm - al durf ik onderweg op de fiets stiekem al eens een slokje nemen. Winterpret heet dat!

Mijn Contigo beker

Koffiebeker, het is een naam die mijn eigenste exemplaar oneer aandoet. Die rode beker met 'Sid Frisjes' op, ik doop hem om tot Hertog van Bouillon!

1 opmerking:

Herbruikbare koffiebekers zei

Goede tip voor onze klanten! Zeker met dit weer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...