vrijdag, januari 11, 2013

Lay's Maak je smaak, The Battle - Win 25.000 Euro

Vanaf maandag 14 januari 2013 tot en met 3 maart 2013 betrekt Lay’s alle Belgen opnieuw in haar zoektocht naar nieuwe smaakideeën voor de volgende Lay’s Limited Edition 2014. Via de wedstrijdpagina of hun facebookpagina kunnen alle Belgen nooit geziene en creatieve smaakideeën ingeven, deze motiveren en een strijdleuze bedenken. Na de actie in 2011 wil Lay’s deze keer nog meer zeggenschap aan de Belgen geven en introduceert online “battles”. Via dit extra online spelelement nemen twee ingezonden smaken het ludiek tegen elkaar op in de Lay’s-boksarena en “battelen”. De speler bepaalt wie wint op basis van de smaaknaam én de strijdleuze. Iedere smaak krijgt evenveel kansen en wordt at random gekozen. Deze online battle-mechaniek bepaalt de top 1000, waaruit de smaakjury de top 100 zal selecteren. Bovendien maakt Lay’s de ultieme top 5 al in maart 2013 bekend zodat de Belgen minstens 1 van de 2 finalisten kunnen kiezen via een extra stemronde.

Wie wint de Maak je Smaak Battle?

Wie o wie zetelt er dit jaar naast enkele hoge mensen van PepsiCo in de smaakjury ? Als dat Kwinten De Paepe van restaurant Trente en Arabelle Meirlaen van Li Cwerneu niet zijn. De Paepe gaat op zoek naar seizoensgebonden producten uit eigen tuin, Meirlaen valt dan weer te overtuigen met smaken die emotie oproepen.

Een gouden smaakcombinatie, een motivatie om u tegen te zeggen en een strijdleuze waarmee die van in Braveheart maar klein bier is, dat zijn de wapens waarmee u het strijdtoneel dient te betreden. 25.000 € en 1% van het verkoopcijfer, ik denk dat ik ook maar eens de bokshandschoen opneem voor een rondje battlen. Mijn excuses alvast mocht ik u een saflet verkopen.

De Maak je Smaak jury, Kwinten de Paepe & Arabelle Meirlaen


Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...