vrijdag, september 07, 2012

Karoto: terug naar school voor foodies

Waar is de tijd dat niemand minder dan de grote Sinterklaas ten huize Sid Frisjes een puntenslijper bracht, zo eentje voor aan je bureau te bevestigen met een draaihendeltje. Twee kinderen, dolgelukkig! Heel de dag potloden erdoor draaien! Is dat nog van deze tijd eigenlijk, puntenslijpers? Ik bedoel maar, nu iPads, mails en sms het merendeel van onze geschreven communicatie overnemen, kan je dan nog iemand gelukkig maken met een puntenslijper? Eén blik werpen op de Karoto en ik durf denken van wel!

Karoto: puntenslijper voor wortels

Natuurlijk is er niets mis met een patattenscheller of een dunschiller, de laatste nog steeds mijn 'weapon of choice' als het op schillen aankomt. Meer zelfs, om de bovenkant van je wortel te schillen ga je ze nog altijd nodig hebben. Los daarvan heeft het wel iets, zo'n grote puntenslijper voor wortelen en andere groentjes.

Karoto, niet je doordeweekse dunschiller

Eén zomervakantie, het zoveelste buffet met gerapste worteltjes... misschien dat buikgevoel eens laten spreken en mezelf zo'n totaal nutteloos hebbeding aanschaffen. Wortelschaafsel, het ziet er zo slecht nog niet uit. Om van die puntige oranje rakkers nog maar te zwijgen. Allez hup, hier gaan we weer!

Het resultaat

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...