dinsdag, augustus 07, 2012

Momade Cupcakes

Een druk weekend, weinig slaap, nog minder eten en dosis alcohol die daar in schril contrast tegenover staat. Raar maar waar, ik kan daar eigenlijk redelijk goed tegen. Fris water, een dutje waar mogelijk en snelle suikers... een remedie als geen ander, eentje die werkt.

Als bij toeval kwam ik afgelopen zaterdag in Antwerpen voorbij Momade Cupcakes gewandeld. Niet dat ik ook maar iets heb met cupcakes - die hype is helemaal aan mij voorbij gegaan - maar ik had wel snelle suikers vandoen en zo'n pareltje van een vitrine kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij lopen.

Momade cupcakes: A tribute to love...

Een fris wit interieur, schattig servies een bord dat naar alle waarschijnlijkheid van de hand is van iemand die zonet op de Olympische Spelen een gouden plak heeft gehaald in de discipline 'schoonschrift'. Dat, een piepkleine zithoek en een schat aan de alleraardigste cupcakes, dat is Momade.

God made Mo, Mo made ... 

Mijn keuze had ik buiten al gemaakt. Vanuit de vitrine zat er een zo'n ongelofelijk schattig mini aardbeienhapje naar mij te lonken. Liefde op het eerste zicht, geconsumeerd met plezier. Een bidsprinkhaan zou van mij nog een lesje kunnen leren.

Mini aardbeien tartelette

Ik dus het winkeltje binnen en dan sta je daar temidden de cupcakes, de ene nog mooier dan de andere. Nu weet ik dat mooi niet direct synoniem is voor lekker, zeker bij cupcakes waar de afwerking toch vaak gebeurt met 'zoete brak', niet direct bestemd voor een volwassen mensenmond. Maar toch. Naast m'n aardbeienhapje liet ik me toch nog verleiden tot een aankoop, een 99 % chocolade cupcake en eentje met hazelnoten en karamel. De laatste werd m'n favoriet.

Cupcakes

Mijn aankoop verdween in een trendy meeneemdoosje en op de koop toe kreeg ik er nog twee mooie postkaarten bij. Eentje eigenlijk maar soit, die andere had ik al in mijn handen dus dat kon ook nog wel. Aan snelle suikers geen gebrek, dat was ook de opzet, niet?

Momade kaartjes en cakejes

1 opmerking:

Anoniem zei
Goedendag

Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

Met vriendelijke groeten

Vincent

http://nl.petitchef.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...