donderdag, juni 21, 2012

Body Bakery, zombie brood

Stel, je bent een bakkerszoon met een voorliefde voor horrorfilms en je volgt een verdergezette kunstopleiding. Wat zijn dan je carrièremogelijkheden? De Thaise Kittwat Unarrom combineert op magistrale wijze de vruchten die hij plukte aan de kunstopleiding met de ambacht die hij van thuis meekreeg. Het resultaat, zijn 'Body Bakery', is niet voor gevoelige zieltjes!

Kittwat Unarromm aan het werk in zijn bakkerij

Er heeft er eentje goed opgelet tijdens de lessen plastische kunst want die broodjes zien er wel heel levensecht uit. Voor zover een afgehakt hoofd er nog 'levensecht' uit kan zien natuurlijk. En het stopt niet bij onderstaande voorverpakte hoofden. Handen, voeten, organen... het passeert allemaal de revue, netjes - of macaber, zo u wil - gepresenteerd aan vervaarlijke vleeshaken. En 100 % eetbaar!
 
Body Bakery, afgewerkt brood!

Dat de bakkerij in Ratchaburi inmiddels een toeristische hotspot is geworden mag niet verbazen. Wie wil er nu niet zijn tanden zetten in zo'n lekker stukje versgebakken, nog lichtjes warm brood. Alvast een mooie voorbereiding op de 'zombie apocalyps', die nu toch wel heel lang op zich laat wachten. Zombie brood, het gaat er in als zoete koek!

Smakelijk

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...