maandag, mei 21, 2012

Demeyere Stockverkoop

Ze zijn met velen, de foodbloggers die vandaag berichten over de nakende stockverkoop bij Demeyere. Allemaal omgekocht met een robuuste Staub of een blinkende pan van Demeyere hoor ik je denken, maar niets is minder waar. Helaas pindakaas!

Een goeie pan, het kost je wat meer, maar niet zelden heb je ze voor het leven. In de eigen keuken wordt er steevast naar de kwaliteitsvolle pannen van Demeyere gegrepen. Dat, of die Franse tegenhanger van Staub maar laten we het daar nu vooral niet over hebben. Het is en blijft een investering die tot op de dag van vandaag nog steeds loont.

Zelf ook interesse maar geen zin om je blauw te betalen? Dan is hun exclusieve stockverkoop ongetwijfeld iets voor jou. Van 1 tot 11 juni kan je in het mondaine Schelle terecht voor keukenmateriaal - maar liefst 25.000 stuks - van Demeyere, Staub, Greenpan, Zwilling, Cuisipro en BSF en dat allemaal aan korting tot 50 %. Dat is dus aan de helft van de prijs! Plan in die foodie daguitstap.


Demeyere, exclusieve stockverkoop

Jammer genoeg ga ik er zelf niet geraken. Daar zit een vakantie en iets met BBQ voor tussen. Liefste mijnheer Demeyere, vriendin laat weten dat ze een grillpan kan gebruiken. Zelf heb ik het dan weer eerder voor zo'n mosselpot. Alvast bedankt mijnheer Demeyere!

2 opmerkingen:

Cookanista zei

Bedankt voor de tip!

Sid Frisjes zei

Met veel plezier gedaan! Sla je slag zou ik zeggen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...