donderdag, april 19, 2012

Mag ik u voorstellen: Lid Sid

De wekelijkse jacht naar de 'heetste culinaire spulletjes' op het internet wordt me vandaag wel heel makkelijk gemaakt. Een bevriende mamzel - kort voor mademoiselle en tevens hippe internetshop - was namelijk bij de pinken genoeg om een één van hun productjes te linken aan mijn alias, Sid Frisjes.

Een droomfornuis, allemaal goed en wel, maar als de pasta, rijst of petatjes voor de zoveelste keer overkoken dan is het plezier er snel af. Begin al die verschillende gaspitten maar schoon te maken. Een houten lepel tussen deksel en pot leek dan weer een goede oplossing, tot ik me aan diezelfde lepel brandde. Even pijnlijk als dom! Allemaal verleden tijd en wel dankzij mijn nieuwe vriendje, de Lid Sid.

Het mannetje, een rode en een witte Sid in één pakket, hang je over de rand van de pot en er blijft genoeg vrije ruimte om de stoom te laten ontsnappen. Gevolg, geen overkokende potjes meer. Hennig!


Lid Sid - een handig hebbedingetje

De Lid Sid werd hier thuis gemakkelijkheidshalve omgedoopt tot Little Sid. Een beetje rondhangen in de keuken, de gelijkenis met Big Sid daar moet ik u ongetwijfeld niet op wijzen.

Zot van al die leukigheden op Mamzel maar niet direct een  internetshopper? Ze doen ook homeparties waarbij uw woonkamer wordt omgetoverd tot de hipste winkel van de buurt. Ideaal om pakweg de bakker de loef af te steken.

1 opmerking:

One Life Live It zei

Die heeft ook geweldige spullen hè ! Al vaak besteld... Maar heb verbod van man om op die site te kijken ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...