zaterdag, april 21, 2012

Liefde is... brownies per post versturen

Eerste werk wanneer ik thuiskom is de brievenbus legen. Niet alleen omdat vriendin dat zo ongeveer altijd vergeet, ik doe dat ook graag. Brieven en pakketjes - zeker als je ze niet verwacht - dat heeft iets mysterieus. En als er dan 'handmade' stempels op de enveloppe staan die zeggen dat ik 'priceless' ben enzo... laat maar komen.

Handmade... priceless

Eenmaal de nodige aandacht aan die stempels besteed moet dat papier wel onherroepelijk van het pakje. Het is het innerlijke wat telt. Brownies per post stond er op de bijsluiter, gemaakt met biologische eieren, fairtrade chocolade... (h)eerlijk spul, al zou dat laatste nog moeten blijken.

Brownies per post

Allemaal goed en wel, maar die bijsluiter moest er toch ook aan geloven. Mijn nieuwsgierigheid begon de overhand te krijgen en ik wou weten wat er in de doos zat. Naturel brownies met extra chocolade chips zo bleek. Brownies, wat mij betreft is dat zowat ideaal als ontbijt, snack, vieruurtje en dessert.  Mijn voorkeur voor chocolade lekkernijen, liggen die eigenlijk zomaar te grabbel op het internet? Tikkeltje freaky!

Brownies Naturel met extra chocolatechips

Voor mij, zes brownies. Zover was ik nu ook wel, al was het maar omdat het overduidelijk mijn naam was die op de enveloppe stond. Kaartje aan de kant en laat me er maar eens en flinke hap in zetten. Mijn waardeoordeel staat of valt nu eenmaal met een smaaktest.

Voor mij? Echt?

En wat ziet mijn lodderoog? Op de achterkant van het kaartje stond er nog een boodschap, eentje dat begon met 'Lieve Schat' nog wel. Zelfs voor een bedrijf dat mij brownies stuurt vind ik dat een beetje vrijpostig. En dat 'het concept zo leuk was' en 'dat we 13 jaar samen zijn'.  Er ingeluisd door mijn eigen wederhelft die stilletjes stond te glunderen in de kamer terwijl ik met die foto's bezig was. Liefde is... een postpakket met chocolade, die glimlach en de kus erna. Merci!


Boodschap van de afzender

Nog even dat waardeoordeel. Op het eerste zicht leken de brownies wat droog maar dat waren ze gelukkig helemaal niet. Dessert, check! Late night snack, check! Ontbijt, check! Lekker en vooral ook heel leuk wat zo'n pakketje met een mens doet. U moest ook al aan het bestellen zijn voor uw geliefden en wel hier.

Geluk op een hoopje.

2 opmerkingen:

Nele P. zei

Zo lief! Gefeliciteerd met jullie 13 jaar samen!

Catweazle zei

de liefde van de man gaat door de brievenbus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...