woensdag, april 04, 2012

Bistronomie 2012 - Coolinary geeft weg!

Restaurantgidsen, ik zou iedereen die er in ons bescheiden Belgenlandje op een of andere manier aan meewerkt niet te eten willen geven. De gereputeerde Guide MichelinPocketrestoGault MillauResto, noem maar op. Ruim voldoende informatie om een geslaagd avondje op restaurant te garanderen zou je denken. En toch kon er nog eentje bij.

Na Bistronomie de website - op zich al aan te raden voor de gebruiksvriendelijke zoekmachine -  is er nu ook gids 'Bistronomie 2012', met daarin de beste verzameling bistro's, brasseries en complexloze restaurants in Vlaanderen en Brussel. Zo toegankelijk de restaurants, zo toegankelijk ook de gids met zijn aankoopprijs van amper 9,95 €. En dan krijg je er ook nog eens een tegoedbon bij die recht geeft op een speciaalbier naar keuze uit de selectie 'Belgian Beer à la Carte', zijnde Duvel, De Koninck, Liefmans, La Chouffe, Maredsous & Vedett.


Bistronomie 2012 - win een exemplaar op Coolinary

Driewerf hoera, Coolinary heeft een gids 'Bistronomie 2012' weg te geven. Een mailtje of een bericht in de commentbox en je maakt automatisch kans. Laten we zeggen dat ik op 10 april de inzendingen op een hoopje gooi en middels een onschuldige hand de winnaar kies. Niet getreurd mocht je niet winnen, jezelf zo'n gids aanschaffen kan hier.

12 opmerkingen:

Unknown zei

Hm, Vlaanderen (hier net over de grens) en Brussel (mijn geboortestad).
Allemaal bereikbaar vanuit Bergen op Zoom. Ik heb wel interesse, kan ik er over bloggen op 'Geur van Maillard'(www.family-oosten.com/blog)

Rikkesoft zei

Ik vraag me af waarop de site zich baseert om zaken op te nemen. Zoektochten op de gemeenten "Tessenderlo, Diest, Geel, Leopoldsburg, Kasterlee, Mol" leverde me welgeteld 1 zogenaamde bistro op: Potiron (uit Kasterlee). En dat is mijns inziens bistro, maar een volbloed restaurant.

Ik blijf toch nog maar even Resto.be gebruiken, denk ik.

Anoniem zei

Gegroet Rikkesoft,

Het klopt dat er in de Kempen voorlopig maar één zaak terug te vinden is...het is dan ook een selectie die ze trachten weer te geven van uitsluitend bistronomische restaurants en dus alleen dit segment, en daar vallen er zeker nog wat aan toe te voegen...Misschien nog dit : op de site van Potiron beschrijven de eigenaars zelf dat ze tot de combinatie bistro-resto behoren...
Ook ik gebruik ook nog resto.be voor andere segmenten etc..smakelijk

charlotte zei

amaai, leuk paasidee..

CuisiNiko zei

Deze gids is een heel tof initiatief!!
Zou handig zijn zo eentje in huis te hebben!

Sofie en Tine, Dinner at seven.be zei

Toeval of niet? Kwam vandaag een bordje van 'Bistronomie' tegen aan De Hippodroom in Antwerpen. Ik had het nog nergens anders gezien of van gehoord en nu lees ik erover op jouw blog ... kan geen toeval zijn ;-)

Anoniem zei

Ik maak ook graag kans ;)
Groeten van een trouw lezer die niet meer op zijn eigen google-account geraakt.

bastijnguns at hotmail.com

Unknown zei

mooi logo, lijkt me een leuke gids,... hopelijk volgen er snel wat meer adressen!

Katrien zei

Pick me, pick me!! ;-)

One Life Live It zei

Me too
One Life

paashaas zei

'n lekker idee zo'n gids!voor mij graag met bosbessensaus ,het is paasmaandag en trop is teveel (chocola..)

Sid Frisjes zei

We hebben gisteren thuis lotje trek gedaan en uit alle inzendingen (mail/reactieforumulier) is er een winnaar gekomen.

Els Torfs, een dame met dezelfde initialen als dat vriendelijke buitenaardse wezentje kaapt het boek weg. Volgende keer beter aan al diegenen die naast het net visten. Er komen nog kansen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...