woensdag, maart 14, 2012

Groezrock 2012

Festivalaankondigingen op een foodblog, ik draai er mijn hand al lang niet meer voor om. Groezrock in Meerhout – Merret voor de locals -  is sinds jaren hèt festival dat de lange festivalzomer met  ‘veel lawijt’ in gang mag trappen. Traditiegetrouw starten wij op deze hoogdag(en) ’s ochtends met een exquise barbecue in het gezelschap van de charmante Jack Daniels en zijn maîtresse Veuve Clicquot. En dan zijn er ook nog die felgekleurde gelaagde cocktails waarvan je zat wordt enkel door er naar te kijken. Schitterende combinatie want eenmaal op de wei kan je na enkele van die exotische cocktails zonder enig probleem van 2 podia tegelijkertijd genieten.

Groezrock 2012

Er valt trouwens ook flink wat te eten op zo’n festival. De catering beloofde voor deze editie alvast enkele ‘Banquets’, er is een standje waar je terecht kunt voor ‘Reel Big Fish’ en voor de zoetebekken staan er dan weer ‘Gorilla Bisquits’ op het menu. Zij die iets avontuurlijker zijn aangelegd kunnen misschien eens een ‘Zebrahead’ of ‘Cobra Skulls’ proberen. Alle gekheid op een stokje, zolang die zalige pizza’s waar ik – en velen met mij – de laatste jaren zo zot van was maar terug te verkrijgen zijn.

Groezrock vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 april in het Kempische Meerhout. Er zijn 4 podia en Sid Frisjes kan je alvast vooraan terugvinden tijdens de shows van Rancid, Refused en The Bronx.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...