zaterdag, november 19, 2011

Zij kook, hij kookt!

Koken ten huize Coolinary gaat niet direct volgens een vast stramien. Vriendin kookt en ik kook, ieder op zijn eigen manier. Ik mag dan de trotse bezitter zijn van aardig wat kookboeken, in de keuken worden ze door mij niet al te vaak gebruikt. Bij vriendin komen ze dan weer wel wel aan te pas. Uiteraard niet altijd, maar er slingert er toch wel vaak eentje rond in de buurt van het fornuis. En dat staat dan netjes op zo'n kookboekenrekje dat ik een jaar of 10 per sé moest hebben. Des te beter want zo wordt het toch nog gebruikt.


Onder het motto 'moderne wereld, nieuwe technieken' heb ik me een tijdje terug een Ipad aangeschaft. Had ik dat nodig? Allicht niet. Ben ik er content van? Behoorlijk. En ja, ik heb me de App van Jeroen Meus aangeschaft. Foto's, recepten, tips, video's en dat allemaal voor een habbekrats. Ik gok dat het niet lang gaat duren voor die ook op dat rekje in de keuken staat.

Vooruitgang, ge kunt daar niet tegen zijn. Benieuwd wanneer de traditionele kookboeken de duimen moeten leggen tegen de apps. En in de tussentijd koop ik ze gewoon allebei.

1 opmerking:

Anoniem zei

zeer goede app, alleen minder recepten dan op de website van één
spijtig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...