Het bleek vooral ijdele hoop, maar als foodblogger weet je maar nooit of het mogelijk is een persaccreditatie te bekomen voor een event als ‘Het Gala van de Gouden Garde’, deze avond in Antwerpen. Niet dat ik zat te azen op een gratis plaatsje aan de feestdis, de aankoop van een deftige smoking en dito schoenen om te voldoen aan de ‘Black Tie’ dresscode zou mij als freelance foodie financieel zelfs zwaarder vallen dan een simpele reservatie voor deze fundraiser. Nee, een blik in de keuken gewapend met m’n fototoestel zou mooi geweest zijn, al was het maar omdat deze avond zowat een ‘coolinary compilatie’ van 2010 lijkt te zijn. Flemish Foodies, Gert De Mangeleer, Sang-Hoon Degeimbre, Dominique Persoone… schoon volk, zeg nu zelf. En alsof dat niet genoeg is komen ook Roger Souvereyns, Luigi Biasetto en Gerard Spuesens mooie dingen uitspoken daar in het Antwerpse Hilton Hotel. Geen verslag op coolinary, maar ik probeer je wel op de hoogte te houden van uitgereikte ‘Gouden Gardes’. Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten