woensdag, september 09, 2009
Le nouveau chocolatier est arrivé
Zien ze er niet om op te eten uit? Als dit al de pralines zijn de je maakt tijdens je tweede les in de avondschool dan wil ik wel eens zien hoe ik ervoor sta op het einde van de module. Pralines maken is trouwens niet direct een bezigheid die je halfbakken moet aanpakken. Het tempereren van de chocolade moet redelijk precies zijn voor een goed resultaat.
Niet dat de heren Persoone en Marcolini zich zorgen moeten beginnen maken maar toch... den deze heeft de smaak te pakken!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
5 opmerkingen:
Waaaw, noteer mij al maar als officieel proefkonijn :-)
Ik wacht nog even op de experimentele extreme-combinatie-pralines. (en ik vermoed dat die er gaan komen?!)
Maar dan mag je mij ook bij de proefkonijnen rekenen.
Wees maar zeker dat die er van zullen komen, hoe kan het ook anders.
Pralines op de foto hebben allemaal marsepeinvulling ('t was de eerste keer dat we pralineerden hé)
verschillende smaken: violet, chocola, pistache en natuur
geproefd en goed bevonden!
WOW!!!
Een reactie posten