zondag, september 13, 2009

Herta Marmercake

Een luie zondagvoormiddag is een luie zondagvoormiddag. Als er dan cake gebakken wordt dan komt die uit een pakje van Herta. Via een gunstige wind die we voor de gemakkelijkheid The Insiders noemen, zijn er zo enkele pakjes in mijn koelkast beland en voor je het weet ben je dingen aan het uittesten.De pakjes cake dus. Op televisie giet die goeierd van een opa de inhoud in één beweging in de bakvorm.In de werkelijkheid gaat het net niet zo vlot, wat geen ramp hoeft te zijn. Je krijgt namelijk voldoende de kans het deeg van je vingers af te likken. Lekker!


40 minuutjes in een voorverwarmde oven van 180° (na 35 er uit gehaald wegens klaar) en dit is het resultaat. Een mooie gemarmerde cake die dankzij mijn Konstantin Slawinski cakevorm netjes in 12 verschillende plakjes is opgedeeld. Nuja, netjes? De cake bolde nogal op zodat het beoogde resultaat niet je dat was.Op de smaak valt er niets aan te merken. Niet te zoet, niet te zwaar. Cake hoe cake een pakje hoort te smaken. Te serveren met een fris glaasje Baileys. Ik kijk alvast heel vriendelijk richting Insiders!

9 opmerkingen:

Mii zei

Manneke, op aanraden van ene Sid F. schreef ik mij ook in bij de Insiders. Het kan zijn dat ik me vergis, maar is dat nu niet al de tweede keer dat jij iets mag uittesten? Bij mij noppes tot hier toe.

En verder: ik heb door omstandigheden nogal moeten bijlezen, dus laat, maar daarom niet minder gemeend: proficiat met jullie puike prestatie op het BK BBQ.

Sylvie zei

Ik sluit mij aan bij Mii! En de Baileys mag hij ook al uittesten blijkbaar. Pfft!

Sid Frisjes zei

Heyla howla... niks te Baileys uittesten, jammer maar helaas, dat laatste zinnetje was een smeekbede.

Laten we zeggen dat ik met Herta geluk heb gehad!

Sid Frisjes zei

en merci voor de proficiat nog Mii

xtof zei

allez, nog één keer dan: HERTA
Mag ik nu ook gratis cake?

Ann zei

Als snoeppauze tijdens het werken in ons huis was het zeker ok!!

Sid Frisjes zei

Allez jom, toch maar 2 keer een merkvermelding? Om mijn onbevooroordeeld zijn nog maar eens te laten blijken.

In mijn persoonlijke top 3 van meest ergerlijke reclames staan naast de gezongen pizzahutdraak met Tia zelfs 2 Hertacommercials.
Als ik nog één keer die kleine kinderen "ben je aan het dromen opa' & "opstaan opstaan, vandaag eten we toch knacki" hoor roepen, dan sta ik niet meer in voor de gevolgen.

akim a.j. willems zei

Mijn pakket Baileys is vorige donderdag toegekomen ;-)
Schol!

Sylvie zei

Christel mag wel meedoen met de Baileys en ik heb twee kleine flesjes Baileys Coffee gekregen .. Da's toch fijn hè, dat de gelukzakken delen met de minder bedeelden :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...