dinsdag, mei 19, 2009

Close but no cigar

First runner up, een zilveren medaille, eerste eredame (ereheer klinkt niet)… Na een spannende nek aan nek race strandde coolinary.be bij de 'Culinaire Ambiance' wedstrijd op een zucht van de overwinning. Ei zo na stond Coolinary op het hoogste schavotje, helaas heeft het nipt niet mogen zijn.

Tenzij de verdiende winnaar na een onverwachte doch positieve dopingcontrole alsnog uit de running gehaald wordt, maak ik geen aanspraak op het prachtige prijzenpakket. Geen kookboeken ter waarde van 500 €, geen levenslang abonnement, geen permanente link en geen column. De eervolle vermelding mag ik hier zelf neerpennen en daarvoor wil ik iedereen die de moeite gedaan heeft om te stemmen eens vriendelijk bedanken. Ik hoop van harte dat een van mijn lezers, vrienden en collega’s de gelukkige winnaar is van een jaarabonnement.

Wie de winnaar is van de “Favoriete Foodblog van Vlaanderen” wedstrijd leest u allicht in de volgende editie van Culinaire Ambiance.


... the forks are strong in this one!

3 opmerkingen:

Filip zei

Hey Sid Frisjes

Ik ben hier volledig opgesloten dankzij een zwaar examen deze week en ik kan de ambiance dus niet gaan kopen. (doe het mezelf aan)

Staat er ergens iets van mij vermeld? Wat staat er eigenlijk vermeld?

Thanks
Filip

Sid Frisjes zei

Hey Filip,

Ik heb hem zelf nog niet onder ogen gekregen, denk dat ie pas einde deze week in de winkel ligt. Wel had ik een mailtje ontvangen dat ik het net niet gehaald heb, vandaar mijn post. Ik zal mee voor je duimen, (titel + examen)

grtz

Filip zei

Ok, cool, dan is er misschien nog een kans voor mij! Maar kan ook zijn dat ik zo laag in de ranking stond dat het een mail niet waard was..

Eenderhoe, ik denk dat jij dat perfect zou gedaan hebben, die mogelijke column

Vriendelijke groeten
Filip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...