dinsdag, maart 03, 2009

Kauwgom in een tube = tubble gum

Collega K had deze ochtend een tube kauwgom bij. Een tube! Hallo flashback naar de jaren 80. Ik weet nog dat we daar vroeger zot van waren. Sinds 20 jaar is er buiten de tube eigenlijk niets veranderd. De kauwgom (tuttefrut in de kempische volksmond) is nog steeds roze, mierzoet en na 2 minuten heeft ie geen smaak meer. Verder is het een kunst om alle kauwgum uit de tube te krijgen en als je daar uiteindelijk in slaagt moet je het plakkerige goedje nog van je vingers (en toetsenbord / muis) krijgen.

Ik herinner me trouwens dat ik nooit maar dan ook nooit bellen heb kunnen blazen. Vandaag ging dat geweldig. Bellen ter grootte van een appel... en vervolgens alles van je gezicht plukken. Voor de liefhebbers trouwens nog twee foto's. Oh ja... zoekopdrachten tube, kauwgum en dergelijke leveren eigenlijk niets op, tubble gum daarentegen!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Jaaa, ik ken die ook nog :-)Nostalgie.

Sarah zei

Hahaha ik heb het Sven op reis proberen te leren, bellen blazen, maar hij bakt er echt niks van! :)

Ik knipte die tube altijd open aan het 'tjoepke' om toch alles er maar uitgeperst te krijgen :)

joris zei

Altij al willen kunnen, belle blaze met tutterfrut. Net als op m'n vingers fluiten. Maar njet, ik bak er niks van!

Anoniem zei

Spoiler!! Ik had echt niet zien aankomen dat ze opnieuw zouden kunnen ontsnappen :)

Wat die tuttefrut betreft: bellen blazen is nog steeds één van mijn hobby's. Volgens mij lukt dat het best met van die roze Bubble Gums die je met een stuk of drie tegelijk in je mond moet steken. De kaakpijn achteraf neem ik er met plezier bij!

Sid Frisjes zei

@Mii => met de tubes gaat het ook super... daarstraks nog een volle tube gekregen van de collega .K en vollop bellen geblazen. Yep, bij Fortis gaat het super.

Joris / Sarah / Sven ... binnenkort workshop bellen blazen in de coolinary cuisine.

Valerie zei

man, waar is den tijd! een ganse tube in je bek persen... zalig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...