vrijdag, maart 06, 2009

KitchenAid blogevent - Cookaholic

Gisteren op uitnodiging van Dieter in het wondermooie kookatelier van Cookaholic de 90ste verjaardag gaan vieren van het übercoole KitchenAid. De insteek van de avond was simpel. Nodig een stel bloggers uit en laat ze onder begeleiding zelf hun maaltijd maken... Ideaal om de gezichten achter de verschillende blogs te zien.

Bij wijze van aperitief mochten we loos gaan met vruchten allerhande om onze eigen smoothie te maken. Lekker, gezond en kinderspel met de KitchenAid blender. Het sap van twee appelsienen, een banaan, een kiwi en een 20 cl yoghurt blenden en voila.Tijd voor een snelle kennismakingsronde onder de aanwezigen. Waren onder andere aanwezig: de Pretmeloen (geweldige naam), Lamazone, Clopin, Flair / Loslopendenwild, Imke Dielen, Fashionata (en niet Passionata dus), Volume 12, Goedles / Communicatiemannen, Stef, en Kristof. KitchenAid zelf kwam met een afvaardiging van een 5 personen waaronder ook Isabella. Koken leek in eerste instantie ondergeschikt aan twitteren, flippen, poken, en diens meer maar uiteindelijk kreeg Gaetan de olijke bende toch aan de slag.

Wat stond er op de menu hoor ik u denken: Maïskoekjes (tawd mun kow pod), viskoekjes (tawd mun pla), gestoomde Thaïse kip (gaeng khiew waan gai) met gebakken rijst (khao pad) en een wortelcake met sinaasappelglazuur. Ik zette me, geflankeerd door "Miss Rupsigheid" en Valerie, aan de carrotcake en zag dat het goed was. Goeie zet trouwens want wij mochten met de Artisan werken. Al en hele tijd met stip op 1 wat betreft musthaves voor de Coolinary Cuisine. De blender staat op een mooie tweede plaats.


De hoop die sommige bleken te koesteren een mooi toestel mee huiswaarts te nemen bleek ijdel te zijn maar toch... Het was een plezante avond met lekker eten, een open bar, gezellige babbels, een lightsabre mockfight met dunschillers en een presentje. De immer handige KitchenAid keukenschort alsook een luxecatalogus keerden mee huiswaarts. Ik ben alvast meer dan overtuigd zo'n estethisch verantwoorde hebbedingen in huis te halen. Nu mijn bankrekening nog.

2 opmerkingen:

E. Stilker zei

Heb een stainless steel ijsmachine van kitchen aid :-)

Sid Frisjes zei

En ik die dacht dat in "Canadia" de crèmekes aan de bomen groeiden.

Sjiek spul allemaal hoor... en nu doen ze ook ijskasten, ovens, pannen enzo. Mooi voor het oog, slecht voor de beurs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...