1/ Genot en Yves hebben de kruiden in olijfolie laten fruiten en voegen 5 kg rijst toe.
2/ De sofrito (2,5 kg)die we een dag eerder maakten gaat ook de pan in.
3/ 12,5 liter visbouillon toevoegen.
4/ Niet meer roeren zodat er zich een korst (socorat) kan vormen.
5/ Na de kip en de vis ook de calamaris toevoegen...
6/ Scampi's check, mosselen check, erwten en mais check...
7/ Komen eten!
Conclusie: Paella maken voor +/- 50 personen lukt aardig. Gezien de vriendelijke bewoners van de Sint Mattheusstraat in Borgerhout was het ook voor de kok een aangenaam namiddagje.
6 opmerkingen:
en het was héél lekker! goed gedaan coolinary cuisine!
Inderdaad! Ik denk dat de Mattheusbewoners het er unaniem over eens zijn: volgend jaar nog meer Coolinary op ons buurtfeest!!
Katleen
De zon scheen in ons bord! Spijt dat ik toch geen tupperwareke mee naar huis heb genomen...
ine
Sieht gut aus, Yves. Mss een ideetje voor onze indrink! Grtz, Joris
dat ziet er echt lekker uit. woonde ik maar in de st mattheusstraat
coole foto's en 't was ook een cool feestje :-)
bedankt koks. Mee dankzij jullie en de super lekkere paella kon het buurtfeest niet meer stuk.
Linda uit de Mattheusstraat.
Een reactie posten