maandag, december 10, 2007

Sterren van de hemel koken

Afgelopen zaterdag in Scheld’apen gaan koken voor enkele medewerkers, DJ Casablanca en volgende bands: You Rascal You, Tanakh (it) en Vague Angels (us). Men had me gezegd dat van de bands op één persoon na iedereen vegetarisch zou zijn maar toen de heerschappen aan de tafel mochten aanschuiven bleek iedereen wat voedselvoorkeur betreft plots bi te zijn. Ofwel was de info betreffende die veggies foutief, ofwel was het eten heel lekker.

Stond op de menu:

- Minestrone, lekker, voedzaam en ruim voldoende om tal van hongerige magen te voeden in de loop van de avond / nacht.

- Chili sin carne, een volwaardig vegetarische maaltijd die je met een gelukje het volgende festivalseizoen ergens ten velde kunt komen uitproberen in de Coolinary Chili Bar. Zaterdag voor de gelegenheid geserveerd met sla, mais en versgeklopte zure room.

- Cannelloni gevuld met kipblokjes, spinazie en pijnboompitten, onder een lekker laagje verse tomatensaus en gegratineerde kaas. Als Italianen al terug komen voor een tweede portie (en derde) hiervan dan weet je dat het goed zit. De volgende dag aan het thuisfront trouwens nog een keertje dit gerecht gemaakt en ook daar met vlag en wimpel door de keurcommissie.


Yep, koken is plezant! Daar mag je me altijd voor opbellen.

5 opmerkingen:

Joris zei

Woensdagavond, 17u30, Klinkstraat 50!

Ruben zei

Of Klinkstraat 13...

sarah zei

't was idd heel lekker!! hoewel ik onze chocoladewafelkes toch ook lekker vond, zeker met zo'n vierkoppig mannelijk gezelschap en een tas koffie bij de hand ;)

Sid Frisjes zei

@ Sarah: ne lekkere choco bij de wafeltjes... nog bedankt voor de hospitality. Laat maar weten hoe de wijn was!

nats zei

vanavond geen tijd om te koken: wij kunnen op u rekenen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...