donderdag, augustus 02, 2007

Delicious

Normaal gezien ga ik wekelijks bij mijn bomma eten maar gezien de vakantieperiode was het al weer een tijdje geleden. Afgelopen week wist ze me aan de telefoon te vertellen dat ze op restaurant mosselen had gegeten die eigenlijk niet veel soeps waren. Vandaag ben ik dan maar bij haar mosselen met tomatenpesto en witte wijn gaan klaarmaken en die hebbben we dan samen lekker opgegeten. Stukken lekkerder dan op restaurant, wat dacht je.

Toen ik de ingrediënten was gaan halen in de lokale supermarkt heb ik nog maar eens een exemplaar meegenomen van Delicious, wat mij betreft toch het beste culinaire blad van de lage landen. De lijst medewerkers is indrukwekkend, (Jamie, Nigella, Bill " see me smile" Granger, ...) de foto's en recepten doen onmiddellijk watertanden en de culinaire goodies die aan bod komen mogen van mijn part direct een plaatsje zoeken in mijn keukenkast. Op pagina 19 staat bijvoorbeeld mijn droomfornuis (Boretti VFPS-93 AN), het stoomtoestel linksboven kan ook wel geïntegreerd worden in onze keuken en het boek "How to be a better foodie" zal ik toch ook maar aan mijn uitgebreide collectie toevoegen.

En dan zijn er nog de artikels... Dit najaar wil ik nog naar Amsterdam om bij de "Burgermeerster" te gaan eten, Restaurant the 5th aan te doen en als ik dan toch bezig ben... een bezoekje te brengen aan Fifteen. De adresjes uit het Gentse die in deze editie staan wil ik ook wel eens bezoeken. Aan de barbequebijlage ben ik zelfs niet meer begonnen, het is namelijk half twaalf en ik heb razende honger.

Delicious is een aanrader, zeg dat die van Coolinary het gezegd heeft.

3 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

Bon, de foutjes zijn er uit gehaald denk ik...

Sarah zei

Dus ideaal om op het werk te lezen of wat? :p

Sid Frisjes zei

Ik lees buiten Humo dinsdagmiddag geen boekskes op het werk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...