maandag, maart 26, 2007

Nightly cookin' ... when drunk!

Nachtelijke kookpartijen onder invloed van alcohol leveren altijd leuke anekdotes en nieuwe kooktechnieken op. Afgelopen vrijdag, zo rond 03.30h was het weer zover, plaats van gebeuren, de keuken van een bevriend koppel. Eerst werd vakkundig gekeken wat er zo allemaal in de kasten / ijskast te vinden was. Overschotjes pesto… daar hoort gewoon spaghetti bij, een taak die Dirk op zich nam. Bij gebrek aan een Quooker werd het spaghetti volgens de klassieke methode: water in de pot aan de kook brengen, spaghetti toevoegen, afwachten. Tijdens het lange wachten kwamen de aperitiefhapjes op tafel, chocoladewafels, druiven en… worsten. Iedereen behalve vegetariërs weet natuurlijk dat hotdogs warm lekkerder zijn dus kwam Dirk op het idee om de worsten gewoon in de pot spaghetti te doen. Briljant idee, je hebt minder afwas en je benut het al aanwezige kokende water. Door de worsten rechtstreeks in de pot mayonaise te dippen werd er ook een bord minder vuilgemaakt. Halfzatte mensen gaan uiterst secuur te werk, dat kan ik je wel zeggen. Zo bleven ook de lepeltjes (geweldig nummer fixkes) proper door het dessert (advocaat) rechtstreeks uit de nog volle pot te proeven, geweldig. Na een nachtje slapen was er ’s ochtends enkel nog melk… bedankt voor de gastvrijheid Sven en Sarah denk ik dan!

Bij wijze van vermaak hebben we tijdens het koken/eten uiteraard nog eens een oude klassieker gespeeld, “The Gay Game”. Een hilarisch spel waarbij filmtitels en het woord gay een hoofdrol spelen. Tip voor de aandachtige lezer: ook met songtitels, TV series en groepsnamen is het een meer dan hilarische bezigheid.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha, weer een toffe post op Gayinary!

groeten,
blitzgaynoise

Sarah zei

You're so gay,
I bet you think this song is about you,
You're so gay,
I bet you think this song is about you,
don't you,
don't you,
don't you...

Sid Frisjes zei

Nee dat denk ik niet, ik gok dat het over Felice gaat.Deze ochtend heb ik diezelfde ook nog gevonden! en ook: All the gays are brown (all the gays are brown) and the skies are gay (and the skies are gay)... etc etc!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...