Een nieuwe reeks workshops georganiseerd door Foodlovers Company. A must for the coolinary minded!
'ASPERGES’ woensdag 2 mei en maandag 7 mei 2007
acht aparte aspergegerechten – 38 euro
'SALADES & GRILL’ maandag 14 mei en woensdag 23 mei 2007
frisse zomerse gerechten: zonnige salades en barbeque-ideeën – 33 euro
'SUSHI' donderdag 31 29 mei 2007
een assortiment van verschillende soorten sushi mét en zonder vis & Japanse bijgerechtjes – 33 euro
’FINGERFOOD’ dinsdag 8 mei 2007
zuiderse gerechtjes voor een picnic of een wandelbuffet: hartige taartjes & kleine snacks – 33 euro
'VISGERECHTEN' (deel 2) woensdag 30 mei 2007
verse verrassende visrecepten – 38 euro
NIEUW ’OOSTERS TAPASBUFFET’ dinsdag 5 juni & woensdag 6 juni 2007
tafelen met verrassende Oosterse hapjes – 33 euro
'APPETIZERS & HAPJES' nieuwe data tijdens het najaar of op aanvraag voor een eigen groep. Feestelijke en attractieve amuses voor grote en kleine feesten – 33 euro
'SPAANSE TAPAS’ nieuwe data tijdens het najaar of op aanvraag voor een eigen groep. Tafelen met Spaanse gerechtjes – 33 euro
'DIMSUM & OOSTERSE TAPAS' nieuwe data tijdens het najaar of op aanvraag voor een eigen groep. Thaise, Chinese en Vietnamese dimsums en kleine gerechtjes – 33 euro
‘OOSTERSE KEUKEN' nieuwe data tijdens het najaar of op aanvraag voor een eigen groep. Oosters koken met soep, curries, wok, slaatjes, tofu, ... – 33 euro
'MAROKKAANS KOKEN' nieuwe data tijdens het najaar of op aanvraag voor een eigen groep. Geurige gerechten uit Marokko & het Midden-Oosten – 33 euro
'DE INDISCHE KEUKEN' DEEL 2 nieuwe data tijdens het najaar of op aanvraag voor een eigen groep. Een kruidige greep uit de onuitputtelijke keuken van India – 33 euro
'ITALIAANS KOKEN' nieuwe data tijdens het najaar of op aanvraag voor een eigen groep. Viva Italia met verse ravioli, pasta & risotto – 33 euro
'AVONTUURLIJK KOKEN MET GROENTEN' nieuwe data tijdens het najaar of op aanvraag voor een eigen groep. Een vijftal gerechten zonder vlees: groenten in een glanshoofdrol – 33 euro
‘WINTERSE STOOFGERECHTEN’ nieuwe data tijdens het najaar. Warme huiselijke gerechten – 33 euro
‘FEESTELIJK KOKEN’ nieuwe data tijdens het najaar. Culinaire verwennerij voor gasten – 39 euro
‘KOKEN MET WILD’ nieuwe data tijdens het najaar wanneer het wildseizoen is geopend… – 42 euro
'DESSERTEN' op aanvraag voor een eigen groep. Een zoete verwenning, van gebak tot zoete sushi, een buffet vol snoeperijtjes – 32 euro
Alle deelnemers-foodlovers gaan samen aan de slag in de keuken en achteraf wordt er uitgebreid getafeld met de bereide gerechten. We starten om 19.00 en eindigen omstreeks 22.00 à 22.30. Alle thema's bevatten een volledige maaltijd. Je krijgt de kookrecepten mee naar huis. Wijn is niet in de prijs inbegrepen.
Past de datum van de workshop je niet? Wil je graag met een groepje vrienden of collega’s (min. 8, max. 12 personen) een workshop meemaken? Je kan zelf een thema uitkiezen, een groep samenstellen en een afspraak maken (niet op vrijdag, zaterdag of zondag) .
Gelieve na reservering het inschrijvingsgeld te storten op het bovenstaande rekeningnr. Omwille van het kleine aantal deelnemers kan het bedrag niet teruggestort worden bij eventuele afwezigheid.
Meer info: www.foodloverscompanie.be
2 opmerkingen:
ik vind dit wel goed klinken!!
Ik ook, maar ondertussen zijn bijna alle workshops al volzet...
zolang het niet op een dinsdag of woensdag is kan ik... als je iets ziet wat je wil doen, ik ga mee!
Een reactie posten