donderdag, november 02, 2006

"Het Gerecht" vindt een nieuw baasje!

Spanning en sensatie troef gisteren ten kantore Coolinary en dat had allemaal te maken met een kookboek dat dringend een nieuwe eigenaar diende te krijgen. Een reeks vrienden, collega’s, een klasgenootje, “koken voor kotstudenten”-studenten en enkele Nederlandse onbekenden waagden hun kans, en waarom niet eigenlijk? Van alle inzendingen was er slechts eentje onvolledig, een foutief antwoord hebben we niet binnen gekregen.

Gezien net zoals bij het koken een goede voorbereiding reeds het halve werk is, werden de namen van alle correcte inzendingen op een papiertje geschreven, opgefrommeld en goed door elkaar gehusseld. Een 10-jarige redelijk onschuldige kinderhand werd bereid bevonden om een kaartje te trekken en Sarah kwam eruit als winnaar! Op dit moment beginnen er al twee mensen te juichen, beide de trotse bezitter van de naam Sarah… ik weet het, mijn voorbereiding bleek niet foutloos.

Sarah D(evos) en Sarah D(ams) dus, maar wie gaat er met het boek naar huis. Als juryvoorzitter leek het me gewoon het eerlijkst om niet degene te pakken die eerst zijn antwoord had toegestuurd noch degene die beloofd had haar borsten te laten zien maar gewoon om een finaleronde in te lassen.

Beide namen (nu voluit geschreven) werden opnieuw goed door elkaar geschud en dezelfde kinderhand werd aangezocht om nog eens een kaartje te trekken.

Het boek gaat uiteindelijk naar juffrouw Devos uit Borgerhout. Belofte maakt schuld zegt men wel eens dus als Sarah er geen problemen mee heeft mogen de “verliezers”, nu ja verliezers, op een nader te bepalen tijdstip en plaats als troost gerust mee naar haar borsten komen loeren. Zo wint iedereen dan toch een beetje!

4 opmerkingen:

natsalie zei

Joehoe! Proficiat voor Saraaaaaaahhhhh!

Dat was effe spannend

Sarah zei

JOEPIE!!!!!!!!!!!!!! :))))

Wat een leuke onschuldige kinderhand heb jij daar!

Sid Frisjes zei

Tsss, ik heb geen kinderhanden hé trezeke... Bartje wou wel een kaartje trekken en heeft dat met stijl gedaan onder het oog van gerechtsdeurwaarder Meester van Backlé.

Sarah zei

Jaja zo ver was ik ook al hoor :)

Hoera hoera hoera voor mezelf!! Wel leuk nieuwtje op een vermoeide snotterige vrijdagochtend :)
En mijn wederhelft zal er ook heel blij mee zijn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...