vrijdag, oktober 27, 2006

Exclusieve kookdemonstraties bij Daem & Mollet

Daem & Mollet, dé kookboekenwinkel van't stad (voor de slechte verstaander, Antwerpen) stelt zijn exclusieve kookdemonstraties voor en dit in samenwerking met uitgeverij Lannoo en de Gazet van Antwerpen. Vier koks komen hun kunsten tentoonstellen en mits uw tijdig inschrijven kan u erbij zijn.

2/11/06 – 19.30h

* Guy Van Cauteren - Ttelevisiekok op Vitaya en tevens Michelinster-chef van’t Laurierblad in Berlare, u weet wel, daar waar de geweldige Karel De Gucht burgemeester is. => Deze kooksessie gaat helaas niet door en wordt allicht verplaats naar het voorjaar.


* Herr Seele (wanneer? Er stond geen datum bij) Bekend mediafiguur, maar tevens expert in het macrobiotisch koken!

2/11/06 – 19.30h

* Frank Fol - Restaurateur, wijnmaker, consulent, auteur van het boek “Feestelijk koken” (dank u mama) en naar verluidt de groentekok bij uistek.

9/11/06 – 11.00h

* Wout Bru - Van jonge onbekende kok tot superchef en ondertussen aan zijn 2de Michelinster toe. Tevens bekend van het vernieuwde 1000 seconden.

Verder nog zeggen dat Daem & Mollet, speciaal voor vegetariërs, nu ook een assortiment handgemaakte groentekaarsen in de aanbieding heeft. Diervriendelijke kaarsen, het nieuws van de schepen voor dierenwelzijn is nog maar net koud en hier is zijn eerste beleidsdaad al.

Om af te ronden ook nog zeggen dat je in de boekenwinkel, waar het nu al een ganse post over gaat, van 1 tot 12 november 10 % korting krijgt. Dolletjes!

Nog even de gegevens:

Daem & Mollet bvba
Volkstraat 11-13
2000 Antwerpen
Tel: 03/238.89.59
Fax: 03/238.88.16
info@daem-mollet.be

2 opmerkingen:

natsalie zei

Bedankt om aan de vegetariërs te denken, maar groentenkaarsen???!!!

Ik wel eens ergens gelezen dat gewone kaarsen door hun verbranding voor veel vuile lucht en stof in huis zorgen, en daarom zouden bijenwaskaarsen beter, en gezonder voor het huis-milieu zijn...

Sid Frisjes zei

Mja, eigenlijk zijn het gewoon kaarsen in de vorm van groeten, maar dat was niet zo grappig...

bloemkolen, pompoenen, knollen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...