dinsdag, oktober 10, 2006

Culinaire vooruitzichten!

Deze avond gaan we tijdens de cursus “menu’s met vlees” alweer een driegangen menu klaarmaken waarbij ik vooral uitkijk naar de kreeftensoep. Morgen ongetwijfeld meer hierover. Wat er donderdag op het menu staat bij de cursus “menu’s met vlees” kan ik me zelfs niet herinneren al weet ik wel dat ik Blonde (of was het nu donkere) Leffe moest meenemen. School is geweldig.

Zaterdag wordt een heel coolinaire dag want dan staat er een culinaire wandeling in Antwerpen op het programma. Het wordt een Indische wandeling langs speciaalzaken en winkels met aansluitend een etentje en een workshop Indisch koken. Vier en een half uur culinair plezier! Laten we hopen dat het niet regent.

Onlangs heeft Jornt hier op Coolinary een workshop koken gewonnen en hij heeft besloten dit zaterdagavond te laten doorgaan en er direct zijn verjaardagsfeestje van te maken. Geweldig voor mij want dit wil zeggen dat ik niet alleen in de keuken hoef te staan, maar dat alle vriendjes en vriendinnetjes rustig mogen helpen. Om al een tipje van de sluier te lichten. De heerlijke Chili Con Carne uit m’n workshop “koken voor kotstudenten” zal er ook tussenzitten! Ik denk dat ik voor de gelegenheid m’n prachtige zwarte koksvest (gekregen van Annabella) ga aandoen. Feestelijk, coolinair and that’s that!

3 opmerkingen:

Sarah zei

HELPEN??!
oei daar was niks van vermeld hoor!

en moet je dan niet chili SIN carne maken voor Evi?

Sid Frisjes zei

Bwaah... het zal wel meevallen denk ik hoor.

Volgens Jornt is Evi het type vegetariër dat niet moeilijk doet en desgevallend haar hoofd er gewoon naast legt.

Maar toch, zelf wat minder guacamole, tomatensalsa en vegispul opscheppen en wat meer Carne!

Catweazle zei

we staan te pollepelen,, euh popelen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...